GRATIS WEBINAR • SCHOON STERVEN

Vergeving & verzoening

14 september 2021, 20.00 u. –21.00 u. | Online via Zoom

Wat komt er aan bod in dit gratis webinar?

  • We kijken naar een aantal misvattingen over vergeving en begrip opbrengen.
  • We staan stil bij onze, vaak moeilijke, gevoelens en met name bij onze woede.
  • We gaan in op onze zelfverwijten en schaamte, onze zelfhaat of zelfverachting en leren hoe we mild voor onszelf kunnen zijn en hoe we op weg kunnen gaan in vergeving.

Reserveer je plekje

Krachtige webinar met duidelijke uitleg én praktische oefeningen. Dat deed eigenlijk wel echt deugd, om te voelen hoe ik toch rustig kon blijven, terwijl ik al die boosheid voelde opborrelen. Inge begeleidt je in elke oefening, wat een fijne houvast is.

Ik voelde me achteraf inderdaad alsof ik al een eerste stap had gezet naar vergeving.

Jouw gastvrouw

Inge De Boeck

Ik ben gepassioneerd door manieren om beter te communiceren en bewuster in het leven te staan. Daarom wil ik als trainer en bemiddelaar anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Mijn levenservaring in combinatie met mijn werk en opleidingen rond bewustzijn en communicatie maken mij geschikt om vanuit de praktijk handvatten en inzichten aan te reiken om anders naar je omstandigheden te kijken.

Cliënten aan het woord

‘Onze ouders, beiden tachtigers, hebben tegenover mekaar eindelijk eens hun hart kunnen luchten. Ze begrijpen nu elkaars verwachtingen beter, wat zorgt voor meer rust in huis. Vader wil zelfs hoorapparaatjes om moeder beter te verstaan!’

– Linda en Fred • Dilbeek

‘Zonder zelfvertrouwen, niet wetend wat te verwachten, kwam ik op de eerste afspraak. Dank je wel voor je professionele maar vooral menselijke ondersteuning om me terug op weg te helpen.’ 

– Brigitte

‘Na jaren leiding te hebben genomen, aan de vooravond van mijn pensioen, was mijn innerlijk kompas dolgedraaid.

Sluimerende problemen raakten niet aangepakt. Zes maanden van time-out brachten geen antwoord op de vraag: kan ik, wil ik terug naar mijn professionele opdracht?

En toen was jij daar! Na twee ‘wandelsessies’ waarbij je mijn luisterend oor was, reikte je me de handvaten aan om de juiste keuze te maken. Vandaag sta ik weer met enthousiasme en veel evenwichtiger in mijn job.

Bedankt, Inge, om met mij die moeilijke weg te hebben afgelegd.’

– Christine