keep the experience, get rid of the influence

Bemiddeling &
gespreksbegeleiding

Bekijk aanbodOver Inge De Boeck

BEMIDDELING

Verbinden

In deze uitdagende maar boeiende tijden geloof ik dat we allemaal een verschil kunnen maken door in te zetten op verbinding, met name door het begrip voor onszelf en anderen te vergroten en onze communicatie met elkaar te verbeteren.

Ik geloof dat verbinding, ondanks alles wat er tussen mensen kan gebeuren, mogelijk blijft.

Begeleiding

Schoon sterven

Omdat verlies en afscheid als een rode draad door mijn leven lopen, ben ik geïnteresseerd en gespecialiseerd in het einde der dingen. Ik heb geleerd dat als we schoon willen kunnen sterven, we ook moeten leren om goed te leven.

Aanbod

Vanuit mijn passie en op basis van mijn ervaringen wil ik een bijdrage leveren aan het doorbreken van een dubbel taboe in onze hedendaagse samenleving.

Aan de ene kant zijn er dood & verlies. Een thema dat tegenwoordig wel bespreekbaarder is geworden, maar al te vaak nog buiten het dagelijkse leven wordt gehouden.

Aan de andere kant zijn er conflicten, die meestal niet als dusdanig worden benoemd, omdat we het onderwerp liever uit de weg gaan.

Familiaal & Sociaal Bemiddelaar

Als bemiddelaar ben ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen geïnteresseerd in het einde der dingen, waarbij er veel aandacht is voor leren loslaten en mooi afronden, om gesterkt vanuit de ervaring een nieuw begin te kunnen maken.

Familiaal bemiddelaar

Faciliteren van gesprekken bij conflicten en andere moeilijke aangelegenheden bij het levenseinde.

Begeleiding in geval van relationele conflicten die het sluiten van een overeenkomst (scheidingsovereenkomsten, ouderschapsbemiddeling, …) in de weg staan.

Meer informatie

Sociaal bemiddelaar

Gespecialiseerd in conflicten in organisaties en binnen teams. Ik begeleid teams die geconfronteerd worden met de gevolgen van reorganisaties, overnames, bedrijfssluiting na faillissement, …

Meer informatie

Opleidingen & Workshops

Als trainer geef ik opleidingen en workshops voor ConnFinity, een vzw gespecialiseerd in bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde. Ik ben o.m. docent in het postgraduaat bemiddeling bij Vives.

Daarnaast geef ik ook workshops rond het thema ‘dood en sterfelijkheid’.

BEMIDDELaar & Trainer

Inge De Boeck

Ik ben gepassioneerd door manieren om beter te communiceren en bewuster in het leven te staan. Daarom wil ik als trainer en bemiddelaar anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Mijn levenservaring in combinatie met mijn werk en opleidingen rond bewustzijn en communicatie maken mij geschikt om vanuit de praktijk handvatten en inzichten aan te reiken om anders naar je omstandigheden te kijken.

Een greep uit de opleidingen die ik de voorbije 25 jaar heb gevolgd:

 

  • Therapeutenopleiding bij Sonnevelt Opleidingen (NL)
  • Opleiding psychodynamica aan het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling
  • Cursussen levensdoel en biografie
  • Opleiding evolutiepsychologie aan de Ignoramus Academie
  • Training psychospiritueel werk bij Douwe Nutterts
  • Opleiding bemiddeling aan het Mediation Instituut Vlaanderen (Mediv), afgestudeerd als sociaal bemiddelaar
  • Bijscholingen & stagetrainer bemiddeling & bemiddelingsgericht werken (Mediv)
  • Opleiding bemiddeling aan de Vives Hogeschool, afgestudeerd als familiaal bemiddelaar
  • Opleiding holistische stervensbegeleiding

Tarieven & Afspraken

Tarieven

Prijzen voor bemiddeling hangen af van de complexiteit van het conflict, het aantal betrokken personen en het aantal gesprekken.

Bemiddelingsgesprekken worden per uur gefactureerd. Het opstellen van overeenkomsten wordt afzonderlijk in rekening gebracht.

Afspraken

U dient steeds vooraf een afspraak te maken. Een gesprek annuleren kan tot 24 uur op voorhand, voor workshops kan dat tot 2 weken op voorhand. Annuleren kan enkel telefonisch, annuleringen via e-mail worden niet aanvaard.

Als u niet tijdig afzegt of niet laat weten dat u verhinderd bent, wordt de gereserveerde tijd of het volledige bedrag in rekening gebracht, behalve in geval van overmacht.

Contact

INGE DE BOECK

Kwadestraat 5

1570 Tollembeek (Galmaarden)

0495 24 14 65

BE0748.173.569

 

Invisible
Privacy disclaimer

Gegevens die u als bezoeker via deze website verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld conform de bepalingen in de wet betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Verzamelde gegevens

Persoonsgegevens verstrekt door een formulier op de website in te vullen worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over ons aanbod.